Jouw eigen event website

Eigen eventpagina in jouw stijl 

Eventleader is in een eigen look & feel in te richten. Alsof het je eigen website is. In de kleuren van jouw huisstijl en uitstraling.

Hiermee geef je de bezoeker direct een vertrouwd en herkenbaar gevoel. Wel zo fijn. Om de bezoekers nog meer te triggeren kun je de homepage voorzien van eigen unieke content. Denk aan informatie over het programma, introductie van de sprekers, toffe video’s, teaservideo’s en professionele foto’s. Het is de manier om van bezoekers, boekers te maken.

Vraag een demo aan

Klantenportaal

In het klantenportaal krijg je op het dashboard een overzichtelijke weergave van jouw evenement. Tijden, locaties en deelnemers van de programma onderdelen zijn gemakkelijk terug te vinden. Daarnaast kun je zelf uitnodigingen, reminders en bedank mails vanuit het platform versturen. De registraties kun je vervolgens monitoren via het portaal. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Persoonlijk programma

Bij het programma zie je een overzicht van de verschillende programma-onderdelen die worden aangeboden. Op deze pagina krijgt elk onderdeel van het event zijn eigen tegel. Achter elke tegel vind je een specifiek programma-onderdeel. Denk aan een streampagina, een netwerkonderdeel, een breakout-sessie etc.

Het programma van het evenement kan ingedeeld worden in een dagdeel, meerdere dagen en hoofdonderwerpen. Hieronder staan dan weer de verschillende programma-onderdelen gepresenteerd. Zodra je er op klikt krijg je meer informatie over het programma-onderdeel en kun je doorgaan naar de betreffende sessie.

Meer features van Eventleader