Event met eigen stijl

Alle middelen voor jouw evenement kunnen we vormgeven in één visuele stijl. Zo ziet het totale event er nog professioneler uit. Onze grafische ontwerpers kunnen de complete huisstijl van uw event verzorgen en uitwerken in alle benodigde middelen. Dit zorgt voor één krachtig en herkenbaar beeld van uw evenement.

  • ontwerp van projectlogo en -stijl
  • ontwerp van promotiemateriaal zoals affiches, advertenties, uitnodigingen, persmappen etc.
  • ontwerp interactieve media
  • ontwerp van congresmiddelen zoals badges, tickets, programma’s, plattegronden, presentaties, banieren, signing, vlaggen, etc.
  • productie van alle middelen, Prezi, Powerpoint, Keynote
Vraag een demo aan

Decorontwerp

Hoe zorgen we ervoor dat de uitstraling van de eventlocatie past bij de stijl van het bedrijf of het onderwerp? Dit is een vraag waar onze creatieven graag mee aan de slag gaan. Podiumontwerp, decorontwerp of complete locatie aankleding, ze laten jou graag de mogelijkheden zien. Komt je huisstijl goed naar voren, is jouw branding goed aanwezig, heeft de ruimte de innovatieve uitstraling die zo gewenst is? Samen met decorbouwers en de collega’s van de AV afdeling worden de mooiste ontwerpen tot uitvoering gebracht. Het gehele traject kan door ons worden opgepakt en uitgevoerd. Van concept tot realisatie.

Signing

Signing is een vorm van visuele communicatie door met name beeld. Dit zetten we in voor onze klanten tijdens beurzen, evenementen, congressen en bijvoorbeeld webcasting. Zowel online als offline. Denk aan bewegwijzering tijdens een beurs, stickers of banners tijdens een Open Dag. Daarnaast ontwerpen en bouwen we content & signagesystemen op maat. Hiermee kan je de digitale informatie op elke gewenste locatie, per beeldscherm op een geselecteerd publiek afstemmen.

Compleet videoproductie

Wij verzorgen videoproducties voor een groot aantal opdrachtgevers. Van een professionele bedrijfsvideo tot promotievideo en van presentatievideo tot aftermovie. We bedenken het concept en produceren de film van storyboard tot eindproduct.

Lees meer