Live events

Voor live events is Eventleader uitermate geschikt. Uitnodigingen versturen, bezoekersregistratie en inchecken van bezoekers op locatie. a registratie ontvangen ze een unieke QR code welke, na een persoonlijk ontvangst op jouw event, ter plaatse gescand wordt.

Onze Meet & Connect module blijft tevens fysiek een mooie toevoeging. Deelnemers zien wie er allemaal op het event komen en aanwezig zijn en spontane ontmoetingen kunnen tot stand komen.

Verder kun je alle informatie over het event kwijt op het platform zoals sprekers, het programma en informatie over route en locatie. De kracht van live ontmoeting zal altijd blijven bestaan.

Vraag een demo aan

Invitatie & Registratie

Uitnodigen

Inschrijven

Profielpagina

Lees meer

In een paar eenvoudige stappen is het mogelijk bezoekers uit te nodigen voor jouw event. Bezoekers kunnen zich vervolgens direct en snel online registreren. Snel en simpel door een voornaam, achternaam, e-mail adres en aanvullende gegevens in te vullen. Na het inschrijven krijgt de deelnemer een eigen profielpagina. Deze pagina is tegelijk ook het visitekaartje van de bezoeker op het platform.

Livestream en webinars

Live stream

Webinar en conferencing

Sessie vooraf opnemen

Lees meer

Eventleader zorgt voor een gestroomlijnde livestream vanuit jouw kantoor of een professionele webstudio. Bezoekers kunnen de livestream vanuit huis volgen. Het is ook mogelijk om je sessie vooraf op te nemen. Ideaal bijvoorbeeld voor sprekers uit het buitenland die te maken hebben met tijdsverschil. Naast livestreaming hebben we ook een ingebouwde webinar tool, waarmee sprekers eenvoudig hun presentatie kunnen delen, stellingen kan afnemen bij het publiek en live interactie kan hebben.

Jouw eigen event website

Eigen eventpagina

Persoonlijk programma

Lees meer

Onze eigen programmeurs en ontwerpers van het platform kunnen het volledig op maat bouwen, zodat het aan al je wensen voldoet. Zo heb je een eigen eventpagina, in jouw huisstijl, design en kleuren. We voegen je persoonlijke programma er aan toe en je hebt een volledig eigen event website met eigen unieke content.

Slimme meldingen en interactieve sessies

Slimme tools

Interactieve sessies

Lees meer

Als je bent ingelogd als bezoeker op het platform kun je slimme meldingen ontvangen. Dit gebeurt via een pop-up onderin je scherm. Bijvoorbeeld dat jouw sessie over 5 minuten start of dat er iemand met jou wilt chatten of videobellen. De interactieve sessies op het platform vinden plaats via Samba. Hier beheer je jouw webinars, online vergaderingen en evenementen. Overal ter wereld, op elk apparaat, voor een publiek van elke omvang. Ook Zoom hebben wij volledig geïntegreerd in ons platform.

Technische support

Online manual

Helpdesk

Inchecken

Lees meer

We beschikken over een professionele online helpdesk voor technische vragen. Voor, tijdens en na het event staan onze specialisten voor je klaar. Mocht er iets niet werken dan helpen wij direct. Daarnaast is er ook een organisatie-helpdesk om mensen vanuit de organisatie zo snel mogelijk te helpen bij eventuele inhoudelijke vragen. Geen stress, haperende verbindingen of tools die niet werken. Wel een zorgeloos evenement met professionals die voor je klaarstaan.

Bezoekers inchecken op uw event

Mobiele scanners

Instant badges printen

Lees meer

Eventleader is uitermate geschikt om uw bezoekers fysiek in te checken op locatie, u kunt live inzien wie ingecheckt is en instant gepersonaliseerde badges printen en overhandigen.