Uitnodigen en registreren

Je inschrijving is direct jouw visitekaartje 

In een paar eenvoudige stappen is het mogelijk bezoekers uit te nodigen voor je event. Bezoekers kunnen zich vervolgens direct en snel online registreren. Snel en simpel door een voornaam, achternaam, e-mail adres en aanvullende gegevens in te vullen. Na het inschrijven krijgt de deelnemer een eigen profielpagina. Deze pagina is tegelijk ook het visitekaartje van de bezoeker op het platform.

Vraag een demo aan

Uitnodigen via de mailmodule

Met onze mailingmodule kunt u eenvoudig save-the-dates, uitnodigingen of herinneringen versturen. Importeer uit Excel uw contacten en nodig hen uit. Er kan daarnaast ook specifiek gemaild worden naar ingeschreven en níet ingeschreven contacten. Middels de ‘live merge tag weergave’ en test optie kan je vooraf de mail uitgebreid testen voordat hij bij iedereen binnenkomt. Contacten kunnen zich ook eenvoudig afmelden voor uw event (en toekomstige mailings). De mail module is voor iedereen te gebruiken zonder beperkingen.

Profielpagina

Na het inschrijven krijgt de deelnemer een eigen profielpagina. Deze pagina is tegelijk ook je visitekaartje op het platform. Zorg dus dat het er aantrekkelijk uitziet. Hiermee vergroot je de kans dat andere bezoekers met jou willen netwerken. Op jouw profielpagina vind je ook je persoonlijke programmakeuze terug. Welke workshops ga jij volgen?

Meer features van Eventleader