Online netwerken

Meet & Connect

Iedere deelnemer heeft zijn eigen visitekaartje. Deze staan op de Meet & Connect pagina overzichtelijk gepresenteerd. Door te klikken op een visitekaartje vind je meer informatie over de persoon. Benader je gewenste contact door te openen met een chatbericht of een uitnodiging voor videobellen. Tijdens het gesprek kun je ook weer mensen toevoegen, zo kun je collega’s introduceren of mensen met elkaar in contact brengen. Is dit niet gewoon ouderwets netwerken in een moderne online omgeving? Ervaar het zelf.

Vraag een demo aan

Meet & Connect 3D

Even ontspannen in de 3D Meet & Connect. Dit is ideaal voor als je na een aantal serieuze onderwerpen je bezoekers even wat luchtigs wilt laten doen. Ga lekker even bijpraten of een potje basketballen. Het is een ontzettend leuke manier om met elkaar in contact te komen.Op dit virtuele, tropische eiland lijkt het echt alsof je met bezoekers rondloopt. Spreek elkaar aan, bekijk elkaars mimiek en betrek ook anderen bij jullie gesprek. Het lijkt wel netwerken!

Matchmaker

Vind de perfecte match met andere deelnemers aan het event. Na registratie krijg je een aantal vragen voorgelegd. Nadat je de Matchmaker hebt geactiveerd worden er aan de hand van de gegeven antwoorden matches gemaakt met andere deelnemers die dezelfde interesses hebben. Zo kun je tijdens het event gemakkelijk relevante contacten maken!

Meet&Connect

Netwerkcarrousel

Het platform beschikt over een netwerk carrousel. Een toffe manier om nieuwe mensen te leren kennen. Bezoekers kunnen namelijk via de netwerk carrousel aan elkaar gekoppeld worden. Vooraf stel je eenvoudig in hoe vaak en hoe lang bezoekers met elkaar in gesprek kunnen. Bijvoorbeeld 10 dates van drie minuten. Aan het eind krijg je een overzicht met wie je gesproken hebt. Mocht er een interessante date tussen hebben gezeten, dan neem je snel weer contact op om een vervolgafspraak te maken. Via Meet & Connect heb je elkaar binnen no-time weer gevonden.

Beursvloer

De beursvloer kan gezien worden als een sponsorpagina of partnerpagina. Dit zijn interactieve pagina’s waarop bedrijven zich kunnen presenteren. Dit is ontworpen door de vraag vanuit live events. Het is te vergelijken met een echte beursvloer, maar dan online. Hier vind je meer informatie over het bedrijf en zie je direct welke medewerkers van het bedrijf aanwezig zijn. Door op het kaartje te klikken kun je de medewerker uitnodigen om te chatten of videobellen.Ieder bedrijf kan de pagina inrichten met eigen content zoals whitepapers, artikelen, downloads, foto’s, tekst en video’s. Als bedrijf kun je ook verschillende sessies aanbieden of sponsoren. De bedrijven zijn optioneel onder te verdelen in rubrieken. Denk aan thema’s of niveau van sponsoring, zoals goud, zilver en brons.

Meer features van Eventleader