Online events

Online events zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch is het wellicht voor jou als opdrachtgever een compleet nieuwe ervaring. Hoe kunnen we bijvoorbeeld, van origine fysieke evenementen, zo goed mogelijk omzetten in online evenementen? We nemen je volledig mee in de wereld van online events. Onze jarenlange ervaring en unieke Eventplatform zorgen voor een onvergetelijk online event. Een event met impact. Vraag vrijblijvend een demo aan en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Vraag een demo aan

Invitatie & Registratie

Uitnodigen

Inschrijven

Profielpagina

Lees meer

In een paar eenvoudige stappen is het mogelijk bezoekers uit te nodigen voor jouw event. Bezoekers kunnen zich vervolgens direct en snel online registreren. Snel en simpel door een voornaam, achternaam, e-mail adres en aanvullende gegevens in te vullen. Na het inschrijven krijgt de deelnemer een eigen profielpagina. Deze pagina is tegelijk ook het visitekaartje van de bezoeker op het platform.

Jouw eigen event website

Eigen eventpagina

Persoonlijk programma

Lees meer

Onze eigen programmeurs en ontwerpers van het platform kunnen het volledig op maat bouwen, zodat het aan al je wensen voldoet. Zo heb je een eigen eventpagina, in jouw huisstijl, design en kleuren. We voegen je persoonlijke programma er aan toe en je hebt een volledig eigen event website met eigen unieke content.

Online netwerken

Meet & connect

Meet & Connect in 3D

Digitale beursvloer

Netwerk carroussel

Lees meer

Iedere deelnemer heeft zijn eigen visitekaartje. Door te klikken op een visitekaartje vind je meer informatie over de persoon. Benader je gewenste contact door te openen met een chatbericht of een uitnodiging voor videobellen. Wil je even ontspannen in de 3D Meet & Connect? Hier kan je even luchtig bijpraten of een potje basketballen. Verder beschikt het platform over een beursvloer. Dit zijn interactieve pagina’s waarop bedrijven zich kunnen presenteren. Het is te vergelijken met een echte beursvloer, maar dan online. Ook is het mogelijk via een netwerk carrousel nieuwe mensen te ontmoeten. Bezoekers kunnen door de carrousel aan elkaar gekoppeld worden en kennismaken.

Technische support

Online manual

Helpdesk

Inchecken

Lees meer

We beschikken over een professionele online helpdesk voor technische vragen. Voor, tijdens en na het event staan onze specialisten voor je klaar. Mocht er iets niet werken dan helpen wij direct. Daarnaast is er ook een organisatie-helpdesk om mensen vanuit de organisatie zo snel mogelijk te helpen bij eventuele inhoudelijke vragen. Geen stress, haperende verbindingen of tools die niet werken. Wel een zorgeloos evenement met professionals die voor je klaarstaan.

Meer features van Eventleader