Complete videoproductie

Wij maken bijna wekelijks videoproducties voor een groot aantal opdrachtgevers. Van een professionele bedrijfsvideo tot promotievideo en van presentatievideo tot aftermovie. We bedenken het concept en produceren de film van storyboard tot eindproduct. We beschikken over eigen cameramensen en een edit studio. Een videoproductie is dé manier om in 1,5 minuut jouw bedrijf te presenteren. Deze video’s zijn weer te delen op je website, social media kanalen, beurzen, tijdens evenementen of presentaties. Daarom zijn video’s vandaag de dag zo populair.

Vraag een demo aan

Videoregistratie

Wij creëren video content voor events. Live en op locatie, maar ook zeker voor online. Denk daarbij aan openingsclips voor het event, bumpers en lower thirds. Maar ook de registratie van het evenement. Hier maken we dan een korte compilatie van om de sfeer te delen, of simpelweg om het hele event nog eens terug te kijken.

Editing tot krachtige video

Om jouw video een nog professionelere uitstraling te geven gaan onze editors in onze eigen edit studio voor je aan de slag. De editors verwerken het beeldmateriaal tot een korte en krachtige video. Uiteraard kunnen hier extra grafische elementen of animaties aan toegevoegd worden. Zo zorgen we ervoor dat je video er perfect uitziet en dat je trots bent om deze te delen.

Event met eigen stijl

Alle middelen voor jouw evenement kunnen we vormgeven in één visuele stijl. Onze grafische ontwerpers kunnen de complete huisstijl van uw event verzorgen en uitwerken in alle benodigde middelen. 

LEES MEER

Animatie

Hoe leg je een complexe boodschap in heldere taal uit? Maak gebruik van animatievideo’s. In een aantal minuten vertel je jouw boodschap aan je doelgroep. Helder, krachtig en snel. En dat is wat mensen online willen. Op een efficiënte manier de juiste informatie binnenhalen. We maken geanimeerde bedrijfsvideo’s, promotievideo’s en presentatie video’s.