Events

De makers achter Eventleader hebben jarenlange ervaring in de eventbranche. Van audiovisuele techniek, videoproducties, creative content tot slimme online-oplossingen. Door deze unieke combinatie van ervaren vakspecialisten en techniek faciliteren wij vele online events, hybride events en live events voor nationale en internationale organisaties.

Online

Online events zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch is het wellicht voor jou als opdrachtgever een compleet nieuwe ervaring. Hoe kunnen we onze, van origine fysieke evenementen, zo goed mogelijk omzetten in online evenementen? We nemen je volledig mee in de wereld van online events. Onze jarenlange ervaring, eigen AV-apparatuur en unieke Eventplatform zorgen voor een onvergetelijk online event. Een event met impact. Vraag vrijblijvend een demo aan en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Hybride

Naast een fysieke groep bezoekers op locatie, deel je een livestream zodat mensen wereldwijd jouw evenement kunnen volgen. Met eenduidige branding en professionele beeld, geluids- en lichttechniek verzorgen we een onvergetelijk hybride event. Je kunt het event ook opnemen, zodat het on demand kan worden teruggekeken.

Vragen en stellingen kunnen via Eventleader zowel bij het fysieke als het online publiek tegelijk terecht komen. Zo breng je beide werelden bij elkaar. Met hybride events heb je een gigantisch bereik.

Een toegevoegde waarde voor online bezoekers kan een dedicated reporter zijn. Deze staat in contact met jouw online bezoekers en praat het programma aan elkaar, kan vragen beantwoorden of zelfs stellen aan de sprekers.

Live

Live events komen weer steeds dichterbij. Ook hier is Eventleader uitermate geschikt voor. Je stuurt de uitnodigingen en bezoekers registreren zich eenvoudig en snel op het platform. Na registratie ontvangen ze een unieke QR code welke, na een persoonlijk ontvangst op jouw event, ter plaatse gescand wordt.

Onze Meet & Connect module blijft tevens fysiek een mooie toevoeging. Deelnemers zien wie er allemaal op het event komen en aanwezig zijn en spontane ontmoetingen kunnen tot stand komen.

Verder kun je alle informatie over het event kwijt op het platform zoals sprekers, het programma en informatie over route en locatie. De kracht van live ontmoeting zal altijd blijven bestaan.

Onze partners

De makers van Eventleader beschikken over ruim 30 jaar ervaring in de evenementenbranche. We weten dus als geen ander wat er bij online en fysieke events komt kijken. Zo kunnen we je helpen met contentcreatie, editors, video en copy. Maar ook voor de av-techniek hebben wij een compleet team en alle apparatuur in huis. Je kunt gebruikmaken van één van onze compleet ingerichte studio’s of wij bouwen een studio bij jou op locatie. Alles is mogelijk, wat zijn jouw wensen?