Events

De makers achter Eventleader hebben jarenlange ervaring in de eventbranche. Van audiovisuele techniek, videoproducties, creative content tot slimme online-oplossingen. Door deze unieke combinatie van ervaren vakspecialisten en techniek faciliteren wij vele online events, hybride events en live events voor nationale en internationale organisaties.

Online

Online events zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch is het wellicht voor jou als opdrachtgever een compleet nieuwe ervaring. We nemen je volledig mee in de wereld van online events. Een event met impact.

Bekijk de mogelijkheden

Hybride

Naast het fysieke event organiseer je ook een online versie, zodat wereldwijd aan jouw evenement kan worden deelgenomen. Vragen en stellingen kunnen via Eventleader zowel bij het fysieke als het online publiek tegelijk terecht komen. Zo breng je beide werelden bij elkaar.

Live

Voor live events is Eventleader uitermate geschikt. Uitnodigingen versturen, bezoekersregistratie en inchecken van bezoekers op locatie. Het gehele platform is ook voor live events inzetbaar.

Bekijk de mogelijkheden

Onze partners

De makers van Eventleader beschikken over ruim 30 jaar ervaring in de evenementenbranche. We weten dus als geen ander wat er bij online en fysieke events komt kijken. Zo kunnen we je helpen met contentcreatie, editors, video en copy. Maar ook voor de av-techniek hebben wij een compleet team en alle apparatuur in huis. Je kunt gebruikmaken van één van onze compleet ingerichte studio’s of wij bouwen een studio bij jou op locatie. Alles is mogelijk, wat zijn jouw wensen?