Live sessies en videocontent

Welkomsvideo

Zodra de bezoeker naar de livestream gaat, dan is het mogelijk om via een videoboodschap de bezoeker welkom te heten op het event. Dit kan worden gedaan door de dagvoorzitter, de directeur van het bedrijf of een vrolijke hostess die je van harte welkom heet. Dit maakt het direct persoonlijk en aantrekkelijk. Na het bekijken van de de welkomstvideo wordt de bezoeker automatisch naar de live-sessie doorverwezen.

Vraag een demo aan
Meet&Connect

Livestream

Geen overvolle keukentafel, haperende verbinding of rommelige achtergrond. Wel de beleving van TV kijken. Eventleader zorgt voor een gestroomlijnde livestream vanuit jouw kantoor of een professionele webstudio. Bezoekers kunnen de livestream vanuit huis volgen.

Interactieve module

Daarnaast staat er, optioneel, een interactieve module naast de livestream. Hier kun je als bezoeker vragen stellen aan de mensen in de studio. Ook kun je polls beantwoorden of Word Clouds maken. Lekker interactief, zodat kijkers niet afhaken. Ook kunnen vragen live-gezet worden, die deelnemers kunnen liken. Dan zie je welke vraag de meeste likes krijgt en dus relevant is.

Beursvloer

Op deze pagina kun je partners of sponsoren een prominente plek geven. Zet ze even in het zonnetje, dat verdienen ze. Zij kunnen een verwijzing krijgen naar een eigen pagina, waarop ze zichzelf kunnen promoten met unieke content. Bezoekers van het event kunnen door slechts 1 klik met het bedrijf in contact komen. Dat is lekker netwerken!

Sessie vooraf opnemen

Het is ook mogelijk om je sessie vooraf op te nemen. Zo heb je gegarandeerd je content op orde. Ideaal bijvoorbeeld voor sprekers uit het buitenland die te maken hebben met tijdsverschil. Het is de manier om grip te houden op je presentatie. De opgenomen presentatie kunnen wij wel live streamen, zodat het echt een programma-onderdeel wordt. En om het interactief te houden plaatsen we een chatmodule naast de stream waar de kijkers vragen kunnen stellen die beantwoord kunnen worden door de spreker zelf of iemand van de organisatie. Zo houd je de kijkers betrokken en ziet het er super professioneel uit.

Meer features van Eventleader