Succesvolle topconferentie voor Nederland maakt impact (NedMI)

Onlangs heeft NedMi, een online topconferentie georganiseerd. NedMI is een Nederlandse non-profit organisatie die jongeren uit alle lagen en hoeken van de Nederlandse maatschappij verenigt om positieve veranderingen in het land te accelereren. Het 3-daagse event met gerenommeerde sprekers, bezoekers uit binnen- en buitenland en technische hoogstandjes is een groot succes geworden.

“Verhalen en beelden kunnen leuk zijn, maar het draait uiteindelijk om de uitvoering. Gelukkig heeft Eventleader onze verwachtingen volledig overtroffen.”

Hoessein Alkisaei
Voorzitter

Ver­wachtingen overtroffen

“We kenden de mogelijkheden op het gebied van online evenementen niet goed. We hadden nog niet eerder een nationale en grote digitale conferentie georganiseerd. Verhalen en beelden kunnen leuk zijn, maar het draait uiteindelijk om de uitvoering. Gelukkig heeft Eventleader onze verwachtingen volledig overtroffen. Op het moment dat ik de verhalen en beelden live tot uiting zag komen, besefte ik dat Eventleader echt een professionele partij is.”

Deelnemers live inbellen

“Via grote LED-schermen waren onze sprekers via Zoom zichtbaar. Verder konden deelnemers live in de uitzending komen om vragen te stellen. Dit verliep zeer gestroomlijnd en het zorgde voor de juiste interactie. Zelf fungeerde ik als moderator. Door het tempo hoog te houden en snel te switchen tussen sprekers bleef het continu boeien. Het is belangrijk om de aandacht van de mensen thuis erbij te houden.”

Helder platform

“Ik wist niet dat er al zoveel mogelijk was op het gebied van online evenementen. We hebben de features van Eventleader op een nuttige manier kunnen inzetten. Het platform beschikt ook over een digitale beursvloer. Hier waren onze sponsoren goed zichtbaar. Daarnaast was het mogelijk om elkaar in 3D op een virtueel eiland te ontmoeten en te netwerken via Meet & Connect. Eventleader zit fantastisch in elkaar. Het is helder en duidelijk.”

Indruk­wekkend resultaat

“Ik ben blij dat we dit samen met Eventleader hebben kunnen organiseren. Zij hebben echt meegedacht en ideeën aangedragen om het event naar een hoger niveau te brengen. Digitaal was voor ons toch nog vrij onbekend. Dan is het fijn om zo een professionele partner achter de hand te hebben.”

Een cijfer? “Wat mij betreft een 9. Een 10 is perfectie, dat bestaat niet. Dan is 9 het hoogst haalbare, en dat is gelukt. Ik zou ze dan ook zeker aanbevelen bij vrienden, familie en collega’s.”