Aantal events

Aantal deelnemers

Kosten

geld ,-

Addon’s

Interactieve sessie
Sprekers kunnen in een interactieve sessie hun scherm delen, video, audio delen en interactie met het publiek hebben middels live video verbinding/ chat/ QA/ polling/ whiteboard. Ook kan de host het publiek rechten geven om hun eigen video en audio te delen met elkaar. Elke host kan vooraf zijn sessie inrichten middels het uploaden van filmpjes, PowerPoints en vanuit het platform presenteren.

geld ,-

Beursvloer
Met de online beursvloer krijgen uw partners/sponsoren een eigen plek op uw eventwebsite. Bedrijven kunnen hier content plaatsen, chatten met bezoekers en koppelen aan programma onderdelen.

geld ,-

Matchmaking module
Upgrade je deelnemerslijst met de matchmaking module. Deelnemers geven hun interesses op en worden gematcht met anderen. Middels een scoringspercentage zie je wie interresante deelnemers zijn. Inzetbaar op zowel live als online events.

geld ,-

Ticketverkoop
Betaalmodule gekoppeld aan de inschrijving inclusief mogelijkheid voor kortingscodes.

geld ,-

Inchecken op locatie (printers/badges/hostesses)
……

geld ,-

Services

Intake en doelstellingen (dagdeel)
Samen met jou bepalen we jouw doelstellingen, doelgroep en kernboodschap. Vervolgens maken we een concreet actieplan voor alle fases: voor, tijdens en na het event.

geld ,-

Ondersteuning bij de inrichting van online event (dagdeel)
Wij kunnen u volledig ontzorgen met de inrichting van het platform. Zo kunnen wij o.a. uitnodigingen opzetten, registratie inrichten, content plaatsen, de beursvloer vullen, alle modules en programma items aanmaken, tickets aanmaken, de eventstijl doorvoeren.

geld ,-

Showcaller inclusief voorbereiding, dagdeel vanaf
….

geld ,-