Eventleader release 1.19 – klantenportaal

Klantenportaal

Het werd tijd om de achterkant van Eventleader eens flink onder handen te nemen. En dat doen we dan ook meteen goed met het splinternieuwe klantenportaal. Het nieuwe klantenportaal biedt een overzichtelijke weergave van uw event en maakt het makkelijker om mailings te versturen. Nieuwe versies zijn onderweg met o.a. live statistieken.. 

Matchmaker

De matchmaker module (zoals al aangekondigd tijdens Live Meets Online) is live! Volledig geïntegreerd in de deelnemerslijst kunnen bezoekers de Matchmaker activeren. Door een aantal vragen te beantwoorden wordt je direct gematcht aan deelnemers met overeenstemmingen. Plan een live afspraak in of start een gesprek!

Favorieten

Een nieuwe manier voor deelnemers om snel hun voorkeuren bij elkaar te klikken! Klik simpelweg op het hartje om vervolgens met één druk op de knop enkel jouw programma van de dag te zien.

En dan nog verder..

  • De deelnemerslijst ondersteund nu filters. Laat uw deelnemers heel selectief opzoek gaan naar andere deelnemers door bijvoorbeeld te filteren op interesses, functie, bedrijf etc.
  • Separaat aanmeldformulier voor sprekers zodat zij zichzelf kunnen aanmelden.
  • Een email die jou op de hoogte brengt van gemiste chatberichten.